Serveis immobiliaris2018-10-08T05:08:37+00:00

Serveis immobiliaris

Per vendre o llogar el teu immoble o per altres gestions immobiliàries, confia en professionals.

VENDA I LLOGUER D’IMMOBLES

Assessorament

Som coneixedors del mercat immobiliari al Moianès i rodalia. Gràcies a la nostra experiència, el podem assessorar en el procés de venda o lloguer del seu immoble, ja sigui un habitatge unifamiliar, un pis, un local, una oficina, un terreny o una nau industrial.

Coneixem la demanda de cada moment, els preus, i disposem de la visibilitat que necessita per posar el seu immoble davant dels ulls dels compradors o llogaters.

Tràmits i gestions

Ens encarreguem de la tramitació de tota la documentació necessària per escripturar la compravenda del seu immoble. Elaborem la Cèdula d’habitabilitat i el Certificat d’eficiència energètica, tots dos d’obligada presentació.

Redactem també els contractes pertinents per cada cas amb les clàusules necessàries i realitzarem els tràmits que pertoquin en els organismes oficials.

Feina ben feta per la seva tranquil·litat.

CERTIFICAT D’EFICIÈNCIA ENERGÈTICA

Tots els edificis de nova construcció i els edificis existents que siguin objecte de compravenda o arrendament estan obligats a tenir un certificat d’eficiència energètica. Per publicitar un immoble a través d’una agència immobiliària també cal el certificat.

El certificat dona informació objectiva de la qualitat energètica de l’habitatge que es vol comprar o llogar, i s’ha de lliurar en la formalització del contracte. Més informació al web de l’Institut Català d’Energia (ICAEN).

A Finques Moià ens encarreguem d’elaborar-lo i tramitar-lo a l’ICAEN.

CÈDULA D’HABITABILITAT

La cèdula d’habitabilitat és un document administratiu que acredita que un habitatge és apte per ser destinat a residència de les persones i té les condicions tècniques d’habitabilitat, segons la normativa vigent.

És necessària per vendre o llogar un immoble i també ens encarreguem de tramitar-la. També la demanen les companyies de subministraments per donar-se d’alta.

ASSEGURANCES D’IMPAGAMENT DEL LLOGUER

Si vols posar a lloguer el teu immoble amb la tranquil·litat de cobrar cada mes, t’ajudem a tramitar la teva assegurança d’impagament del lloguer.

Informa-te’n.

Tens dubtes?

Responsable: IMMO-QUATREVENTS S.L. Finalitat: informar a l’usuari sobre l’immoble seleccionat o altres opcions disponibles. Legitimació: el teu consentiment en aquest formulari. Destinataris: IMMO-QUATREVENTS S.L. Podràs exercir els teus Drets d’Accés, Rectificació, Limitació, Oposició o Supressió de les dades a info@finquesmoia.com. Per a més informació consulta la nostra Política de Privadesa.