Serveis d’arquitectura2018-10-08T05:06:25+00:00

Serveis d’arquitectura

A Finques Moià no només t’oferim inmobles. Disposem també d’un arquitecte tècnic que ofereix serveis d’arquitectura.

OBRA NOVA

Planificació, direcció i execució d’obres de nova construcció:

  • Habitatges unifamiliars
  • Edificis de pisos
  • Naus industrials
  • Altres obres majors

REFORMA I REHABILITACIÓ

Elaboració de projectes de reforma i rehabilitació d’obres ja construïdes. Analitzem i avaluem l’estat actual de la construcció i establim quines seran les millores a realitzar-hi.

DECORACIÓ I INTERIORISME

Realització i execució de projectes de decoració i interiorisme en habitatges particulars, locals comercials i oficines.

Des de la substitució del mobiliari fins a una reforma integral de tot l’interior, passant per la substitució del paviment o parquet, la millora o canvi dels acabats, de la griferia, un canvi d’il·luminació…

OBRES D’URBANITZACIÓ

Direcció i execució de projectes d’urbanisme, tant per encàrrec de les administracions com de particulars.

GESTIÓ D’OBRA

Gestió del procés de construcció d’obres noves i reformes. Tant si es tracta d’un habitatge com d’un local comercial o una nau, ens encarreguem de la contractació dels industrials i l’organització i seguiment de l’obra.

AIXECAMENTS PLANIMÈTRICS

Elaboració de plànols a partir d’obres i construccions ja existents. En la majoria de casos, aquest servei es realitza per a situacions de compravenda o per a la legalització urbanística d’obres.

LEGALITZACIÓ D’OBRES

Assessorament i realització de les gestions necessàries per a la legalització d’obres.

PROJECTES AMBIENTALS

Realització de projectes ambientals necessaris per a la legalització d’activitats empresarials, o per a l’obertura d’oficines, comerços, locals, magatzems, naus industrials…

Tens dubtes?

També ens pots trucar al
93 866 39 51 o enviar un correu a vila.jordi1@gmail.com

Responsable: IMMO-QUATREVENTS S.L. Finalitat: informar a l’usuari sobre l’immoble seleccionat o altres opcions disponibles. Legitimació: el teu consentiment en aquest formulari. Destinataris: IMMO-QUATREVENTS S.L. Podràs exercir els teus Drets d’Accés, Rectificació, Limitació, Oposició o Supressió de les dades a info@finquesmoia.com. Per a més informació consulta la nostra Política de Privadesa.